5 make -up triky a techniky, ktoré sa majú zvládnuť v roku 2017

, je čas roka, keď väčšina z nás robí novoročné predsavzatia, schudnúť, prestane fajčiť, mať báječnú pokožku, zdokonaliť Suryanamaskar atď. Potom sú tu závislí od vizážistov, ktorí žijú v inej ríši. Ako milovníci make -upu môže byť trochu ťažké držať krok so všetkými trendmi krásy.
[Tiež si prečítajte: 8 módnych rezolúcií na rok 2016! Braskajte sa, dámy!]

Takže tento rok urobme rozlíšenie na zvládnutie týchto techník a trendov do konca roku 2017! Máme už niekoľko slávnych vzhľadov a trendov, ktoré sa chystáme zvládnuť tento rok.
Kontúry:
Áno, hovoríme o kontúrovaní už viac ako rok. Skutočne sme však zvládli umenie kontúrovania T? Sú chvíle, keď stále zápasíme s tvrdými líniami, nepravidelnými údermi a tmavým čelom. #Sigh!
Zdroj: thechicspy.comStrobing:
Strobing je len zvýraznený. Čo však robí rozdiel, je to, kde zvýrazňujete, ktoré produkty používate a akú techniku používate. Používanie produktov Drug Store, ktoré nie je možné, môže byť kvôli spadnutiu produktu trochu zložitejšie.

Zdroj: cosmopolitan.combaking:
Ah. Najnovšia, najnovšia a najjednoduchšia technika na zvýraznenie a nastavenie make -upu naraz. Všetko, čo potrebujete, je zvládnuť to. a dobrý nastavovací prášok. Povedali sme to, keď to znova hovoríme – všetko, čo potrebujete, je banánový prášok Ben Nye! Kim ho používa.
Zdroj: macygreyhorse.com [SC: Mediad]

„Feline“ švihnutie
Zvládli sme perfektnú aplikáciu očných viečok. Gél, ceruzka, tekutina – nezáleží. Ale teraz to chceme vyraziť. S dokonalosťou.
Zdroj: makeupbyjc.co.ukbrows:
Obočie sú najzákladnejšie, ale najzložitejšie. Všetci sme videli Brow Faux PA, dokonca aj na tých najštýlovejších celebritách a z ich nešťastia urobili memes. Ale poď tento rok, pôjdeme von s perfektným obočím!

Zdroj: YouTube.comHopeely budeme zvládnuť týchto 5 techník do konca roku 2017. Máte nejaké techniky, ktoré chcete zvládnuť?

Author: wpdm

Leave a Reply

Your email address will not be published.