Najlepšie pohľady na Deň hudobného festivalu Coachella 2015

Najlepší pohľad na Deň hudobného festivalu Coachella 2015 – minulý víkend sa objavili veľa celebrít so svojím najlepším boho outfit na kontrolu Coachella. Pozrite sa, čo nosili, a získajte nejaké inšpirácie!

Alessandra Ambrosio

Boho Queen Alessandra Ambrosio naplnila svoj vzhľad juhozápadným duchom tým, že obliekala top Forvee Fringe Fringe Halter v Camel (25 dolárov) z jej nových BAUBLEBAROVÝCH NÁKLADOV (58 dolárov) a Turquoise Capri Amulet (68 dolárov). kolá.

Alessandra Ambrosio je kravata Romper

Alessandra Ambrosio modelovala jeden z jej vlastných návrhov v treťom deň: ALE od Alessandra Festival Romper Dress (198 dolárov).

Alli Simpson

Floral Kimono, White Tank a džínsové šortky Alli Simpsona.

Ashley Greene

Tyrkysové vyhlásenie Ashley Greene. Hrdelník

Bella Thorne

Herečka Bella Thorne sa občerstvila na melóne, zatiaľ čo nosila celú bielu súbor od American Eagle. Spárovala AEO rebrovanú V-krčku značky v bielej farbe (20 dolárov) s aeo hi-risárskym festivalom v bielej farbe (45 dolárov), pričom jej pásovou pásom obsahuje pás s koženým pásom AEO v Brown (25 dolárov).

Beyonce

Beyonce šokoval Davida Guetta na pódiu, zatiaľ čo nosil Kyle od maloobchodnej kvetinovej koruny Alene Too’s Queens (100 dolárov).

Coachella hudobné festivalové šaty Jamie Chung

V deň prvého festivalu Jamie Chung húpala požehnaných šiat viniča (120 dolárov AUD) s náramkom Double Eye Eye Eye (32 dolárov) a Askou Trooper Boots (350 dolárov).

Gigi Hadid

Gigi Hadidove biele šaty a vrecko na vedro.

Pozri tiež

Jesenná móda
Veľa nápadov na trendové sukne Trendy

Kate Bosworth

Biele šaty Kate Bosworthovej.

Kendall Jenner

Vyhlásenie Kendall Jennera a neutrálne topánky Kylie Jennerovej.

Nikki Reed

Čierne džínsové šortky a topánky Nikki Reeda.

Nina Dobrev

Vytlačený Romper a Gold Bar náhrdelník Nina Dobrev. Nina Dobrev chodila ruka v ruke s Diane Krugerom počas víkendu dva, zatiaľ čo nosila tlač Pam & Gela v čiernom multi ikate (325 dolárov)-kus tiež miloval Jordana Brewster.

Victoria Justice

Victoria Justice’s Tlates a Gladiator Sandals.

cez

Author: wpdm

Leave a Reply

Your email address will not be published.